Samen in actie

Met elkaar voor de club

Vrijblijvend actieplan aanvragen

Hoe werkt het?

Jullie club heeft nieuwe materialen nodig. Bijvoorbeeld trainingspakken, sporttassen, voetbaldoelen, dugouts of ballen. De aanschaf hiervan kost vaak veel geld.

Geld dat niet voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Daarom bieden wij clubs nu de mogelijkheid om de materialen doormiddel van een actie te bekostigen. Zo kan jullie penningmeester het geld voor de materialen aan andere zaken besteden.
Hieronder zie je de diverse materialen met een korte uitleg erbij. Vervolgens zie je de acties staan die we aan jullie keuze voor de materialen koppelen.

Jullie club kiest wat er nodig is en welke actie jullie aanspreekt. Vervolgens kunnen jullie een vrijblijvend actieplan aanvragen. Daarna nemen we contact met jullie op en vertellen alles over de materialen en de acties.

1. Wat heeft jullie club nodig?

Trainingspakken
Sporttassen
Voetbaldoelen
Dugouts
Ballen

Trainingspakken

Op welk niveau jouw team of club ook speelt, met onze sportkleding straal je pure klasse uit. Voor elke sport bieden we de beste merken, de mooiste collecties.

Nieuwe trainingspakken nodig?
Kies dan voor het gemak en bestel teamkleding rechtstreeks bij ons. Ga je voor de standaardmerken of juist voor maatwerk? Of wil je de trainingspakken bedrukken? Alles is mogelijk.

Waar nodig zorgt onze ontwerpstudio voor een ontwerp op maat!

Sporttassen

Wij leveren sinds jaar en dag teamkleding en ook sporttassen voor alle sporters. En bij ons kun je de tassen laten bedrukken met (sponsor)logo’s, (sponsor)namen, nummers en initialen.

Diverse merken
We bieden tassen aan van diverse topmerken zoals bijvoorbeeld Nike, Adidas, Jako en Hummel.

Voetbaldoelen

Wij leveren voor elk niveau voetbaldoelen van topkwaliteit. Met focus op gebruiksgemak, veiligheid, duurzaamheid en minimaal onderhoud. Geschikt voor clubs en sportprestaties op alle niveaus. Voetbaldoelen zijn er allerlei soorten en maten. Vast, inklapbaar, draaibaar. We helpen je om de beste keuze voor jouw club te maken. Vanuit onze jarenlange ervaring op de sportvelden vertellen we je graag waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf en montage van voetbaldoelen.

Kwaliteit
Muta Sport geeft op de volledig gelaste doelen waarvoor gespaard wordt maar liefst 8 jaar en op de Dug-outs zelfs 10 jaar garantie. We werken hierbij samen met een uiterst betrouwbare Nederlandse producent.

Voor elk niveau
Pupillengoaltjes, trainingsgoaltjes of professionele doelen? Je vindt bij ons voor elk niveau de juiste goal.

Vriendelijk voor de clubkas
We kopen scherp in en hanteren groothandelsprijzen. Zo koop je altijd kwaliteit voor de beste prijs.

Dugouts

Wij leveren dug-outs van topkwaliteit. Met focus op gebruiksgemak, veiligheid, duurzaamheid en minimaal onderhoud.

Geschikt voor clubs op alle niveaus
Jaar in, jaar uit. In weer en wind. Op een dug-out moet je kunnen vertrouwen. We helpen je graag om de beste keuze voor jouw club te maken. Vanuit onze jarenlange ervaring op de sportvelden vertellen we je graag waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf en montage van dug-outs.

Kwaliteit
Muta Sport geeft op de volledig gelaste doelen waarvoor gespaard wordt maar liefst 8 jaar en op de Dug-outs zelfs 10 jaar garantie. We werken hierbij samen met een uiterst betrouwbare Nederlandse producent.

Veilig en onderhoudsvriendelijk
Met SKOR leveren we dug-outs die veilig zijn en nauwelijks onderhoud nodig hebben.

Vriendelijk voor de clubkas
We kopen scherp in en hanteren groothandelsprijzen. Zo koop je altijd kwaliteit voor de beste prijs.

Ballen

Wij zijn dé specialist in voetballen. We zijn in Nederland de grootste verdeler van Derby Star en Select.

Je vindt bij ons voetballen in elke kleur en in alle gewichtsklassen. Maar hoe maak je hieruit de juiste keuze?

Om je op weg te helpen, hebben we alvast een serie kwaliteitsvoetballen voor je geselecteerd. Een overzichtelijk aanbod, geen keuzestress én altijd een passende oplossing.

Vijf jaar garantie
Derby Star zijn de ballen die wij elke vereniging van harte aanbevelen. We staan voor de kwaliteit van dit merk. En daarom bieden we vijf jaar garantie. Zo ben je altijd verzekerd van het beste materiaal.

2. Kies een actie

Verkoopactie

Deze verkoopactie wordt samen met jullie lokale middenstand georganiseerd. Met elkaar maken we een boekje vol met kortingsbonnen. De opbrengst van de verkoop is voor jullie club, de extra klandizie is voor de ondernemer. Lees meer op sponsoractie.nl.

Sponsorloop

Met elkaar rennen voor jullie club. Iedereen kan meedoen en iedereen kan sponsor worden. Wij zorgen voor persoonlijke online actiepagina's, iDeal-betalingen en alle administratie. Lees alle informatie op sponsorloop.nl.

Doneeractie

Deze actie staat in het teken van crowdfunding. Via een speciale actiepagina zamelt jullie club ballen, trainingspakken of tassen in. Of misschien willen jullie wel sparen voor voetbaldoelen of dugouts? Een voorbeeld waarbij clubs sparen voor ballen, kun je zien op ballenactie.nl.