sc Heerenveen - AZ

Met FC Wolvega naar sc Heerenveen - PSV!

Op zaterdag 16 februari speelt sc Heerenveen thuis tegen PSV (om 19:45). PSV is de kampioen van vorig seizoen en staat nu weer bovenaan in de Eredivisie. Dat belooft dus een mooie wedstrijd te worden!

Dit seizoen lijken de Eindhovenaren bijna onverslaanbaar in de competitie, maar ze zullen geen goede herinneringen hebben aan de uitwedstrijd in Heerenveen. Vorig seizoen won sc Heerenveen thuis namelijk met 2-0 van PSV! Lukt dat dit seizoen weer?

Ben jij erbij?

Als speler, vrijwilliger en/of supporter van FC Wolvega kun je kaartjes bestellen via de link hieronder. Je krijgt daarbij flinke korting, omdat onze club partner is van sc Heerenveen. Een kaartje kost daardoor maar €10,- per persoon!

Bovendien steun je daarmee ook onze eigen club! FC Wolvega krijgt namelijk € 2,- per kaartje voor alle kaartjes die wij verkopen met deze Kaartverkoopactie.


Bestel hier je kaartje met korting!

Let op: de korting geldt niet voor alle vakken in het stadion. De korting verschijnt alleen in het bestelformulier als je het juiste vak hebt geselecteerd.


Teamuitje

Samen met het hele team naar deze mooie wedstrijd? Dat kan!
Klik hier om te vragen wie er mee willen (via WhatsApp).

Daarna kun je de kaartjes bestellen via onderstaande link:

Teamuitje naar sc Heerenveen - PSVVIP prijzen


Heb je geluk, dan mag je zelfs als een VIP naar deze wedstrijd! Speciaal voor de partnerverenigingen, waaronder FC Wolvega, verloot sc Heerenveen namelijk een aantal mooie VIP prijzen onder de deelnemers van deze Kaartverkoopactie:

  • Iedereen die kaartjes bestelt via FC Wolvega maakt kans op een VIP uitje!
  • Gaan jullie met het hele team naar de wedstrijd? Dan maken jullie kans op een VIP teamuitje!

Uitleg verloting
1. Bestel eerst je kaartjes voor de wedstrijd tegen PSV via deze actiepagina
2. Daarna kun je je aanmelden voor de verloting via onderstaande link:

www.clubplan.nl/vip-verloting-psv/


Heb je gewonnen? Dan worden de kaartjes die je besteld hebt omgezet in een VIP uitje! Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Wij wensen iedereen een mooie wedstrijd toe!

FC Wolvega